Onze diensten

Bouwbedrijf van Nistelrode werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Van nieuwbouw en verbouwingen tot renovaties, onderhoud en aanpassingen aan (bedrijfs)panden.
Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bespreken.

CONTACT
onze diensten

RENOVATIES

Bouwbedrijf van Nistelrode heeft veel ervaring in het renoveren van woningen en bedrijfspanden. Het is één van onze specialisaties. Zowel kleine als grotere opdrachten voeren wij naar alle tevredenheid uit.

Een renovatie kan ingrijpend zijn voor de opdrachtgever. Wij zijn er op gericht om de ingrepen dusdanig uit te voeren dat de overlast zoveel mogelijk beperkt wordt en het hele proces soepel verloopt. Juist als u tijdens de verbouwing in uw huis blijft wonen of in uw bedrijf blijft werken.

VERBOUWINGEN

Woonwensen kunnen veranderen. Misschien wilt u meer woonruimte. Een grotere huiskamer door de garage erbij te betrekken, een erker of een open keuken, met een modern kookeiland.

Misschien is uw badkamer aan vernieuwing toe. Wat uw wensen ook zijn, onze vakmensen voeren de opdracht naar wens uit. Dat begint al met in het eerste gesprek goed naar u te luisteren en vervolgens het uitwerken van het bestek en het opstellen van een heldere offerte. Zo weet u precies wat u aan kosten mag verwachten. En, ook belangrijk, in welke tijd de opdracht wordt uitgevoerd. En daar houden wij ons aan.

UITBREIDINGEN

U woont in een fijne woning maar zou deze toch graag willen uitbreiden. Met een aanbouw in de tuin, een serre, met of zonder schuifpui, het ombouwen van een garage naar woonruimte, of een dakopbouw.

Bouwbedrijf van Nistelrode heeft veel ervaring met deze opdrachten. Op basis van uw wensen maken wij een bestek en een passende offerte. Zo weet u van te voren exact welke kosten u mag verwachten. En binnen het afgesproken tijdsbestek voeren onze ervaren vakmensen de opdracht geheel naar uw wens uit.

DAKWERKEN

Een goed dak boven uw hoofd is het belangrijkste in het leven. Bouwbedrijf van Nistelrode kan u dat geven. Onze jarenlange ervaring met nieuwbouw of renovaties van dakwerken staat borg voor kwaliteit.

Dat begint al met onze advisering, voor de te gebruiken materialen, wel of niet isoleren of een slimmere aanpassing van het regenwaterafvoer. Geen daktype is ons vreemd. Pannendaken, platte daken met bitumen of kunststof, onze vakmensen voeren de opdracht naar wens uit. Binnen de afgesproken tijd.

TIMMERWERKEN

Bouwbedrijf van Nistelrode verricht timmerwerken op het gebied van nieuwbouw, renovaties en onderhoud. Zowel opdrachten binnenshuis als exterieur.

Voor onze vakmannen is geen enkele opdracht vreemd. Van het afhangen van een deur tot het plaatsen van kozijnen, een dakkapel of het vervaardigen van een complete gevelbekleding, zelfs het plaatsen van een trap, het wordt naar uw wensen uitgevoerd.

FUNDERINGEN

Een goede fundering is een degelijke basis voor elk bouwproject. Zowel buitenshuis als binnenshuis, van vloeren tot wanden en trappen.

Bouwbedrijf van Nistelrode voert elke fundering uit met gewapend beton, voor een stevige, stabiele en duurzame constructie. Ook het aanbrengen van isolatie en vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.